Yerelde İlginç! Açıkhava Örnekleri

İletişim her yerde iletişimdir. Önemli olan neyi, nasıl söylediğinizdir.

Aktar

Tabela ve imaj çok önemli tabii. I’m in aktar business on Bağdat St. babe.  Hayır kimse “arkadaş sen ne yaptın yav?” demez mi? (Yer: Bağdat Caddesi)

Medyum Dilek

Bir yanda koca koca şirketleri reklama ikna etmeye çalışan ajanslar, bir yanda Cafe Gizemli Bahçe’nin Medyum Dilek’i. Helal olsun, en azından denemiş diyelim. (Yer: Bodrum merkez)

IMG_E3880

Tek cümle yeterli. Açıkhavada en önemli konulardan biri doğru konumu seçmek! 🙂 (Yer: Caddebostan sahil civarı)

IMG_0758

Bir plaza asansöründe! bulunan duyuru. Mesajda şu yazıyor: “Pencerelerden özellikle sigara izmariti, herangi bir sıvı/katı atık vb. maddelerin aşağıya atılmaması rica olunur.” Arkadaşım bu mesaj, bu görsel.. nasıl bir yaratıcı düşüncenin eseri? Cruise gemisi, bir dünya harikası köşeyi kirletiyor görüyorsun, sen de bizim binanın çevresini kirletme filan gibi bir çağrışım mıdır? (Yer: Maslak civarı)

BolS1lcIYAImgmv

Haydi İngilizce yazdın, tamam. Bari doğru yazaydın değil mi? Kim sana güvenecek de “desing” işini verecek, şaşarım.  (Yer: Suadiye civarı)

IMG_E5219

Açıkhava işi tabelacılıkla, o da aslında en basit şekliyle yol/yön gösterme ile başladı. Buyrun, Özdilek AVM otopark çıkışında bulabiliyorsanız yolunuzu siz bulun. Köprülerin yönü bir adım ilerleyince 180 derece değişiyor…Enterasan.

BjG33Z8IUAEWMiu

Hani açıkhava reklamlarının medya satın alma bütçesindeki payının artması isteniyor ya, hiç reklamcı tanıdığınız yok mu? Mecrayı pazarlayabilmek için yaratıcı fikirde gelebileceğiniz son nokta bu mudur?

2014-07-19 02.21.21

“Metni dümdüz yaz abi, noktaya virgüle, boşluğa filan gerek yok. Okuyan anlar, dondurmayı gelir alır. “

 

1 Comments

Yorum bırakın